Xtra Leer KRACHT

Wie ben ik?

Mijn naam is Nelly Harmse. Ik ben moeder van een zoon en een dochter en ben woonachtig in Castricum (Noord-Holland). Ik heb een brede achtergrond. Van origine ben ik kleuterleidster, uiteraard heb ik mijn applicatie gehaald om volledig bevoegd leerkracht te zijn. Daarnaast heb ik ook in het bedrijfsleven, bij grote banken en bij de gemeentelijke overheid gewerkt. Hier heb ik onder meer het leerlingenvervoer geregeld en was ik ook leerplichtambtenaar. Bij de bank heb ik mijn interesse opgedaan voor cijfers en zodoende vul ik nogal wat belastingformulieren in. Ook geef ik daar een korte cursus in, ongelooflijk wat een plezier de volwassen cursisten en ik hieraan beleven!

Na een grote omwenteling in mijn leven ben ik nu al geruime tijd op bezig leerlingen Ún hun ouders met persoonlijke begeleiding te helpen. Uiteraard is de vraag het uitgangspunt en ik werk in opdracht van de ouder(s). Deze vraag varieert van hulp bij de uitleg van breuken en verhoudingen tot spellingsproblemen in werkwoorden en overig spelwerk tot het maken of het plannen van het huiswerk. Ook leerlingen met een diagnose als dyslexie of PDD NOS en dergelijke komen in mijn praktijk en boeken vooruitgang! Samen met de leerling bekijk ik waar we vooruitgang kunnen boeken. Soms gaat dat met wat thuisopdrachten samen.

Ik heb het vermogen de schoolse stof zo uit te leggen, dat het nu wel begrepen wordt. Mijn geduld is eindeloos, maar ik werk alleen met leerlingen waarbij er een 'klik' tot stand gekomen is. Vaak leren ouders bij mij net zoveel als dat de kinderen leren, Altijd heel mooi om te zien.

Eens vrijblijvend kennis maken en wat meer horen hoe ik werk? Schrijf je dan in voor een lezing bij het Bonhoeffer College te Castricum.

Meer informatie kunt u per email opvragen jufnelly@harmse.nl

Mijn praktijk bevindt zich in Castricum, Noord-Holland.

xl_kracht_index014015.gif xl_kracht_index014014.gif xl_kracht_index014013.gif xl_kracht_index014012.gif xl_kracht_index014011.gif xl_kracht_index014010.gif xl_kracht_index014009.gif xl_kracht_index014008.gif xl_kracht_index014007.gif xl_kracht_index014006.gif xl_kracht_index014002.gif
Home
Wie?
Waarom?
Ik
Leer
Zien
Woord
Taal
Rekenen
Contact
Wat?